Wedding series II. - Saber 10th Royal Dress ver.

Nagyon Boldog Valentin napot kívánunk mindenkinek!


Itt van újra a Valentin nap, egy újabb gyönyörű esküvői figurás bemutatóval. Saber az a karakter, akiből évente 10-20 figurát is kiadnak, de igazán különlegeset csak ritkán alkotnak. Ilyen különleges darab például az Aniplex esküvői ruhás figurája is, amit most szeretnék bemutatni nektek. A Fate/Stay Night itthon is közkedvelt anime, ami nem is csoda, a történet egész jó, a karakterekről nem is beszélve. A karakterről:  A teljes neve Arturia Pendragon, ő a "Fate" cselekményszál főhősnője, karakterét Artúr király ihlette. Nagyon erős, és gyors harcos, az ő kasztját tartják a legerősebbnek (Saber).

A figuráról:
TYPE MOON -10th Anniversary- Exclusive kiadás, ez azt jelenti, hogy csak bizonyos boltokban volt kapható, limited példányszámban.
A figura festése lélegzetelállító, az árnyékolása nagyon szép, minden apró részletre odafigyeltek. Az arcát szerintem tökéletesen eltalálták, a szemei boldogságról árulkodnak a nagy napon. ^^
A fátyol átlátszó része olyan mint a vízesés, szélein pedig vékony csipke fut végig. A menyasszonyi csokor egyszerű, nem túl színes, mégis szép, és nagyon illik a figurához.
A base-en nem gondolkodott sokat a gyártó, egy kis márvány színű körlap, semmi szöveg, semmi minta. Ő.o A szoknya miatt nem sok minden látszik belőle, de egy picit lehettek volna kreatívabbak.
A hajtincsét nagyon féltettem, sokan eltörték a fátyol felhelyezésénél, de szerencsére nem történt baleset.
Mindent összevetve, ez egy nagyon különleges, igazán szép figura, amely minden gyűjtemény tökéletes ékévé válhat! <3



Karakter Név: Saber
Verzió: 10th Royal Dress ver.
Gyártó: Aniplex/Stronger
Kiadás: Fate/Stay Night, TYPE MOON -10th Anniversary-
Anime/Játék név: Fate/Stay Night
Méret: 1/7 (25cm)
Kiadási dátum: 2015.09.11
Kiadási ár: ¥14,040

Jelenlegi ára bontatlanul 15-20.000¥ között mozog + postaköltség, így mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki most szeretné beszerezni. Ráadásul a doboza is igen nagy, ezért csak EMS, vagy Parcel postával tudják feladni. Érdemes figyelni, hátha felbukkan 1-1 olcsóbb darab, amire érdemes lecsapni.
By: Seti


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Figura bemutató - Iron Man Mark

Velvet (Yamato)

Rozen Maiden